Betingelser

Rettighederne til jeres billeder
I må anvende billederne frit til ikke-kommercielle formål (med mindre andet er aftalt – f.eks. ifm. produktbilleder o.l.). Det vil sige, at I gerne må fremkalde, kopiere og dele billederne som I har lyst.
Ligger I billeder på f.eks. Facebook vil jeg sætte pris på hvis I nævner mig som fotograf, men det er ikke et krav.

Hjemmeside, blog og Facebook
Jeg forbeholder jeg mig retten til at bruge udvalgte billeder fra dagen/foto-sessionen på min hjemmeside, blog og Facebook side medmindre vi specifikt har aftalt andet på forhånd.

Leveringstid
Den endelige leveringstid afhænger af hvilken pakke eller opgave, samt eventuelt tilbehør i har bestilt. Jeg forbeholder mig retten til op til 5 ugers leveringstid, men den reele tid vil typisk være ca. 1-2 uger afhængig af omfanget af billeder og tid på året.

Betaling
Som det fremgår på siden “Ydelser og priser“, skal et forskud for bryllup og fester/events betales ved fremmøde på dagen. Betaling af studieportrætter vil der skulle betales et forskud på kr. 500,- ved aftaleindgåelse. Det resterende beløb betales ved levering af jeres færdige billeder. For location portrætter og produktfotos er der intet depositum og betaling sker ifm. leveringen.

Aflysning
Kontakt mig venligst hurtigst muligt, hvis du/I bliver nødt til at aflyse en foto-aftale. Aflyser du/I studiefotografering mindre end 1 uge før foto-session vil du/I blive afkrævet gebyr på kroner 500,- til at dækning af aflysningsomkostninger.

Levering
Levering af digitale billeder sker pr. mail (via WeTransfer). Hvis du ønsker usb-stik, CD-Rom og/eller print vil dette også kunne ske imod betaling, som aftales på forhånd. For priser på print kan du se menupunktet “Fremkaldelse – print”.